top of page
Robi crna majca 01 (1).png

VAŠI PROBLEMI I IZAZOVI MENI  SU...

Zanimljive Zagonetke // Prilike da pomažem drugima dok radim ono što Volim i u čemu sam dobar

Zadnjih 7 godina prčkam ljudima po podsvijesti i pričam s njima da bi im pružio podršku na putu do iscjeljenja, rasta i samospoznaje.

Često pomislim da živim kao dvoje ljudi u jednom tijelu, pa ću se tako i opisati:


Robi (AKA broj 1)opušten je, razigran i lijen. Potrebno je puno rada kako bih ovaj dio mene uvjerio da radim bilo što osim igranja , gledanja Netflixa i druženja.

Vjerojatno će ponekad izviriti dok radimo, ali uglavnom ćete se družiti s brojem 2.

Robert (AKA broj 2) samosvjestan je, znatiželjan  i izuzetno fokusiran, ali samo kad su u pitanju stvari koje voli. Što Robert voli? Otkrivati kako stvari funkcioniranju. Otkrivati principe i kako ih primijeniti.

Zin (pas u slici gore) voli šetnje, keksiće, štapove i loptice. Voli i ljude, pogotovo one koji ga maze. Iako ima lovačkih gena, specijalizirao se za lov na Bureke of nedužnih prolaznika koji  padaju na slatko tužne okice dok ih moljaka za griz.

Toliko o meni I pesu. Ajmo malo o nama...

Znam da ponekad nije lako tražiti pomoć, ali vjerujte mi NITKO još nije uspio sam. Svima nam treba podrška. Nadam se da ćete mi dati priliku da Vam pokažem koliko bolji Vaš život može biti uz par tretmana i pokoju novu naviku...

TEHNIKE I ALATI KOJE KORISTIM

Image by HalGatewood.com

Theta Healing (Iscjeljivanje) je meditativna tehnika koja se fokusira na podsvijest osobe i energetski rad. 

 

Bit tehnike je identificiranje uzroka problema i iscjeljivanje istog.

Prema potrebi, moguće je i instalirati pozitivna, osnažujuća uvjerenja.

 

Nakon toga, podsvijest prestaje sabotirati osobu. Klijentova podsvijest prestaje privlačiti dramu, kaos i bol u svoju realnost.

 

Dolazi do promjene misli, navika, emotivnih i instinktivnih reakcija.

 

Osnova tehnike su Theta Moždani valovi i meditacija putem koje se povezujemo s vibracijom Univerzalne ljubavi i Stvoriteljem Svega Što Jest ( Božanskom energijom / Univerzalnom Svijesti tj. poljem energije)

Theta iscjeljivanje kompatibilno je sa svim oblicima zapadne i alternativne medicine, svim religijama i sustavima vjerovanja.

Zatražila sam nešto vrlo određeno - nije mi ugodno ulaziti u detalje jer je osobno - i isporučeno je. Rezultati su vrlo opipljivi i precizni.
Za mene je to najbolji dio - trenutni, opipljivi rezultati. Pod "rezultatima" mislim na vrlo zadovoljavajuće, trajno rješavanje mog specifičnog problema uz istovremen rast na osobnoj razini.
Bonus - nisu trebale godine terapije. Preporučujem bezrezervno.

P.S.

Robert je veoma stručan i profesionalan terapeut koji konstantno ulaže u svoju edukaciju, razvija svoje tehnike i pruža svakom svom klijentu personaliziran pristup i terapiju.
Uvijek je na raspolaganju i uvijek se može na njega računati. Jednom prilikom uhvatile su me zdravstvene tegobe dok sam bila na privatnom putovanju izvan Hrvatske te je Robi spremno uskočio i pomogao mi riješiti problem.
Svakako bih ga preporučila kao divnu osobu i odličnog terapeuta.

P.P.

Osim sjajne i duhovite komunikacije, najviše volim što Robert pogađa ravno u srž problema. 

Uzrok problema pronađemo iznimno brzo, bacimo se na njegovo rješavanje i mogu se fokusirati na ono što želim. Robert je pravi primjer terapeuta novog doba - ne moram više mjesecima prakticirati razno-razne tehnike kako bi mi život bio ljepši, lakši i bolji. Konačno!

L.M.

Unatoč veseloj radnoj atmosferi, izvrsnoj plaći i kolegama, bilo me strah ponašati se opušteno i preuzimati inicijativu u svom poslu.

Nakon tretmana, okolina je ostala ista, ali više nisam osjećala strahove. Zbog toga sam na poslu preuzela inicijativu i lakše prihvatila konstruktivne kritike svojih kolega, a da se nisam osjećala povrijeđen ili prozvana. Sad sam puno opuštenija na poslu.

V.M.

Iskreno, bio sam dosta skeptičan prije prvog tretmana. Tijekom tretmana nisam osjećao neke velike promjene, eventualno mi je ono što govori imalo smisla.

Nakon prvog tretmana, šetao sam se doma i osjetio da je nešto drugačije. Više nije bilo ljutnje niti mržnje u meni. 

Nakon još par tretmana, stvari su se totalno promijenile. Sad prilazim ljudima bez ljutnje koju sam korisito kao obranu i bez straha koji sam shvatio da je ležao ispod.

F.K.

Puno vam hvala !!!!! Doista je znao kroz što prolazim, a da mi ništa puno nije trebalo objašnjavati, i pomaže mi da otpustim svoje nesvjesne blokade i traume. Tako sam zahvalna što sam ga pronašla 😇🙏 Pravi je dragulj. Preporučila bih Roberta svima koji traže veću jasnoću ili trebaju podršku kroz težak period. Još jednom hvala Roberte što si mi pomogao ostvariti bolji život !!!

H.M.

bottom of page