top of page
Članci i Besplatne vježbe: Welcome
Članci i Besplatne vježbe: Blog2
Članci i Besplatne vježbe: Instagram

Robert je veoma stručan i profesionalan terapeut koji konstantno ulaže u svoju edukaciju, razvija svoje tehnike i pruža svakom svom klijentu personaliziran pristup i terapiju.


Uvijek je na raspolaganju i uvijek se može na njega računati. Jednom prilikom uhvatile su me zdravstvene tegobe dok sam bila na privatnom putovanju izvan Hrvatske te je Robi spremno uskočio i pomogao mi riješiti problem. Svakako bih ga preporučila kao divnu osobu i odličnog terapeuta.


P.P.

Unatoč veseloj radnoj atmosferi, izvrsnoj plaći i kolegama, bilo me strah ponašati se opušteno i preuzimati inicijativu u svom poslu.

Nakon tretmana, okolina je ostala ista, ali više nisam osjećala strahove. Zbog toga sam na poslu preuzela inicijativu i lakše prihvatila konstruktivne kritike svojih kolega, a da se nisam osjećala povrijeđen ili prozvana. Sad sam puno opuštenija na poslu.

V.M.

Osim sjajne i duhovite komunikacije, najviše volim što Robert pogađa ravno u srž problema. 

Uzrok problema pronađemo iznimno brzo, bacimo se na njegovo rješavanje i mogu se fokusirati na ono što želim. Robert je pravi primjer terapeuta novog doba - ne moram više mjesecima prakticirati razno-razne tehnike kako bi mi život bio ljepši, lakši i bolji. Konačno!

L.M.

bottom of page